За хотелот

Ресторанот New Star официјално е отворен во Јули 2006 година и оттогаш се смета за еден од најдобрите ресторани во Скопје.

Хотелот е отворен подоцна, во Мај 2012 година нудејќи 62 софистицирани гостински соби, стремејќи се кон тоа да стане една од водечките дестинации на светската елита. Располагаме со капацитет од 120 легла( кревети), 2 комплетно опремени конференциски сали , сала за појадок, 2 пространи базени, тениски игралишта и разни други погодности.

Ние нудиме софистицираност, опрема и сите технишки средства потребни за успешно реализирање на Вашите работилници , семинари и конференции . Располагаме со богат избор на ладни и топли предјадења подготвени од најквалитетни производи. Разни сувомесни производи, повеќе видови на сирења , кашкавали,салати, поховани специјалитети од зеленчук, морски предјадења и други инспиративни додатоци.Располагаме со примерен тим на професионалци кои се стремат хотел New Star  да стане водечка сила во Македонија.

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Comments are closed.