Свадби

Базен – Летна тераса

A01_0318-baner

Искусете го прекрасното чувство за време на Вашата свадба покрај базените на хотел New Star. Раскошно уредените базени кои Ви даваат чувство дека се наоѓате на некоја монденска дестинација,ќе го направат Вашиот ден незаборавен. Како знак на благодарност за одржувањето на Вашата свадба во New Star, New Star ги почестува[...]