Локација

New Star е лоциран во потивкиот дел од градот околу 6.5 км од центарот.
Достапен е јавен превоз и такси за 3.5 ЕУР до центарот на градот.

Аеродромот Александар Велики е одалечен околу 27 км, Аеродромот Охрид 165 км и Аеродромот Приштина околу 85 км.

Како туристички атракции во близина на хотелот кои можете да ги посетите се Кањонот Матка, Турската Чаршија, Скопско Кале.
Останати места : Скопје City Mall, Спортскиот центар Борис Трајковски и др.

lokacija

Address

Ul 2 Br. 160 Vizbegovo, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 00389 2 2600 333/ 2656 626

Fax: 00389 2 2601601

Email: newstar@newstar.com.mk

Web: www.hotelnewstar.com.mk

FB: Hotel New Star*

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Comments are closed.