Ресторан

Располагаме со богат избор на ладни и топли предјадења подготвени од најквалитетни производи. Разни сувомесни производи, повеќе видови на сирења , кашкавали,салати, поховани специјалитети од зеленчук, морски предјадења и други инспиративни додатоци.

Посетете го хотел-ресторанот New Star и уживајте во единствениот вкус на печено јагнешко,телешко и друг вид месо,домашен леб,вкусна скара и NEW STAR специјалитет во тава.

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Comments are closed.