Базен – Летна тераса

април 22, 2013 ‐ Glaven AdministratorPosted by ‐ Under:

0

Искусете го прекрасното чувство за време на Вашата свадба покрај базените на хотел New Star. Раскошно уредените базени кои Ви даваат чувство дека се наоѓате на некоја монденска дестинација,ќе го направат Вашиот ден незаборавен. Како знак на благодарност за одржувањето на Вашата свадба во New Star, New Star ги почестува[…]

Горна сала

април 22, 2012 ‐ Glaven AdministratorPosted by ‐ Under:

0

Горна Сала