Ресторан

мај 10, 2013 ‐ Glaven AdministratorPosted by ‐ Under:

0

Располагаме со богат избор на ладни и топли предјадења подготвени од најквалитетни производи. Разни сувомесни производи, повеќе видови на сирења , кашкавали,салати, поховани специјалитети од зеленчук, морски предјадења и други инспиративни додатоци.  Посетете го хотел-ресторанот New Star и уживајте во единствениот вкус на печено јагнешко,телешко и друг вид месо,домашен леб,вкусна скара[…]