Сместување

Secila dhomë përveç mobiljeve konfore rrezaton me energji për çdo familje , stil modern dhe atraktiv për çdo turist dhe pajisje profesionale për çdo afarist.

Dhomat janë të pajisura me :

  • Klimë Qendrore
  • Wi-Fi Teshalarje
  • Televizion Kabllovik
  • Kasafortë
  • Mini bar
  • Shërbim 24 orësh në recepcion
  • Shërbime Transportuese.

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Have your say