Состаноци

Për realizimine suksesshëm të konferencave dhe seminareve Tuaja , sallat tona për konferenca disponojnë me :

  • mikrofona pa tel dhe fiks
  • Kabina për përkthim
  • _________________ (ozvucuvanje)
  • 2 LCD proxhektor
  • Laptop
  • Internet konektim
  • Flip tabela dhe marker
  • fletore
  • stilolapsa dhe fascikla

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish