Добредојдовте

Посетете го хотел-ресторанот „NEW STAR“ и уживајте во единствениот вкус на печено јагнешко, телешко и друг вид месо, домашен леб, вкусна скара и NEW STAR – специјалитет во тава. Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Удобност

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Спорт & Рекреација

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Елеганција

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Луксуз

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Топлина

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Опременост

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

За хотелот

Ресторанот New Star официјално е отворен во Јули 2006 година и оттогаш се смета за еден од најдобрите ресторани во Скопје. Хотелот е отворен подоцна, во Мај 2012 година нудејќи 62 софистицирани гостински соби, стремејќи се кон тоа да стане една од водечките дестинации на светската елита. Располагаме со капацитет[…]

Read More »

Апартмани

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Read More »

Голема сала

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Read More »