Состаноци

мај 13, 2013 ‐ Glaven AdministratorPosted by ‐ Under:

0

За успешна реализација на Вашите конференции и семинари, нашите конференциски сали располагаат со: Безжични и фиксни микрофони Кабина за превод Озвучување 2 ЛЦД Прожектор Лаптоп Интернет конекција Флип табли и маркери Тетратки Пенкала и папки