Добредојдовте

Добредојдовте

јули 24, 2013 ‐ Glaven AdministratorPosted by ‐ Under:

0

Посетете го хотел-ресторанот „NEW STAR“ и уживајте во единствениот вкус на печено јагнешко, телешко и друг вид месо, домашен леб, вкусна скара и NEW STAR – специјалитет во тава.

Овој текст е достапен и во: English, Albanian, Turkish

Comments are closed.