Добредојдовте

Посетете го хотел-ресторанот „NEW STAR“ и уживајте во единствениот вкус на печено јагнешко, телешко и друг вид месо, домашен леб, вкусна скара и NEW STAR – специјалитет во тава. Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Удобност

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Спорт & Рекреација

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Елеганција

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Луксуз

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Топлина

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Опременост

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Shtëpi

Restorani New Star oficialisht është hapur në Korrik të vitit 2006 dhe prej atëherë konsiderohet si njëri nga restorantet më të mira në Shkup. Hoteli është hapur më vonë në maj 2012 duke ofruar 62 dhoma të sofistikuara për mysafirë,duke u përpjekur që të bëhet njëri nga destinacionet e elitës[…]

Read More »

Апартмани

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Read More »

Голема сала

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Read More »