За хотелот

Restorani New Star oficialisht është hapur në Korrik të vitit 2006 dhe prej atëherë konsiderohet si njëri nga restorantet më të mira në Shkup.

Hoteli është hapur më vonë në maj 2012 duke ofruar 62 dhoma të sofistikuara për mysafirë,duke u përpjekur që të bëhet njëri nga destinacionet e elitës botërore. Disponojmë me kapacitet prej 120 shtretëtve(krevate), dy salla për konferenca komplet të pajisura , salla për ushqim , dy pishina , fusha tenisi dhe…

Ne ofrojmë çdo gjë të sofistikuar , pajisje dhe mjete teknike për realizimin e suksesshëm të punëtorive Tuaja,seminareve dhe konferencave.

Disponojmë me zgjedhje të pasur të paragjellave të ftohta dhe të nxëhta të përgatitura nga prodhime cilësore. Prodhime të ndryshme të mishit të thatë, lloje të ndryshme të djathit, kaçkavallë, sallata, specialitete të pjekura nga perimet, paragjella deti shtesa tjera inspirative.

Disponojmë me një ekip të profesionistëve të cilët synojnë hoteli New Star të bëhet fuqi udhëheqëse në Maqedoni.

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Have your say