Локација

New Star gjendet në pjesën më të qetë të qytetit rreth 6,5 km nga qendra. Ka qasje me transportin publik dhe taksi për 3.5 euro deri në qendër të qytetit.
Aeroporti Aleksandri i Madh është rreth 27 km , Aeroporti i Ohrit 165 km dhe Aeroporti i Prishtinës rreth 85 km.

Si atraksione turistike në afërsi të hotelit të cilat mund ti vizitoni janë Kanjoni Matka , Çarshia Turke, Kalaja e Shkupit .
Vende tjera : Skopje City Mall, Qendra Sportive Boris Trajkovski, Parku i Qytetit.

lokacija

Address

Ul 2 Br. 160 Vizbegovo, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 00389 2 2600 333/ 2656 626

Fax: 00389 2 2601601

Email: newstar@newstar.com.mk

Web: www.hotelnewstar.com.mk

FB: Hotel New Star*

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Comments are closed.