Ресторан

Disponojmë me zgjedhje të madhe të paragjellave të ftohta dhe të nxehta të përgatitura nga prodhime më cilësore.
Prodhime të ndryshme nga mishi i thatë , lloje të ndryshme djathi, kaçkavallë, sallata, specialitete të pjekura dhe të ziera nga perimet,paragjella deti dhe shtesa të tjera inspirative.

Vizitoni hotel-restoranin New Star dhe kënaquni në shijen e posaçme e qengjit, mishit, bukë shtëpie, zgarë e shijshme dhe New Star specialiteti në tavë

Ky tekst është në dispozicion në: English, Macedonian, Turkish

Have your say